| culinaire zaken .nl |
Bumbu Kerrie van vlees | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 4.50 8 6 4 4 4 3 3 2 1.50 1.50 1.50 1 1 - |
gram deciliter centimeter stuks theelepel theelepel eetlepel blaadje teentje theelepel theelepel theelepel kopje stuks eetlepel naar smaak |
runderpoulet melk (kokos-) ![]() sereh kemirie (noot) kurkuma (poeder) laos (poeder) olie (zonnebloem-) ![]() salam (blad) knoflook ![]() ketoembar trassi komijn melk (kokos-,dik) ![]() ui ![]() suiker zout | ||
| Berei- ding |
Zie voor de bereiding van dit gerecht BUMBU RUDJAK VAN VLEES. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1075 KiloJoules 256 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 4 gram 4 gram |