| culinaire zaken .nl |
Babi Ketjap van riblappen (Varkensriblappen) | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 3 5 4 2 1 1 0.50 - |
gram deciliter eetlepel teentje eetlepel stuks eetlepel theelepel naar smaak |
varkenslappen water ketjap (manis) knoflook ![]() olie (zonnebloem-) ![]() ui ![]() suiker djahe zout | ||
| Berei- ding |
De riblappen worden in blokjes gesneden. Ui, knoflook worden in de vijzel fijngewreven en gefruit in de olie. De riblappen worden hieraan toegevoegd, eveneens de ketjap manis en de djahe. U kookt alles, u blust voorzichtig met het water en u laat het vlees gaarsudderen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1524 KiloJoules 363 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 40 gram 1 gram |