culinaire
zaken
.nl
Varkensvlees (indisch)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
2.50
2
2
2
2
2
1
1
1
1
1
1
-
gram
deciliter
theelepel
teentje
stuks
eetlepel
theelepel
eetlepel
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
naar smaak
varkensvlees (mager)
santen ingrediënt info
sap (citroen-)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
kurkuma (poeder)
suiker (bruin)
laos (poeder)
trassi
koriander (poeder)
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
komijn
zout
Berei-
ding
Stamp alle ingredienten (behalve: vlees, citroensap, santen en olie) met een vijzel tot moes. Roer dan het vlees erdoor. Fruit dit alles in de olie mooi lichtbruin. Giet er dan het citroensap en de kokosmelk (santen) bij. Laat het vlees sudderen tot het gaar is. Geef er rijst en komkommersla bij.
Voedings-
waarde
Energie1241 KiloJoules
295 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
4 gram
3 gram