| culinaire zaken .nl |
Romige kruidenkaasomelet | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
| Indelingen | Eenpansgerecht | Snel | Vegetarisch | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 400 80 4 4 2 - - |
gram gram stuks eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
aardappel ![]() kaas (Boursin) ei (kip) ![]() melk ![]() olie ![]() peper ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Boursin verkruimelen. Met melk glad roeren. Toevoegen: eieren, zout en peper. Door elkaar kloppen. Aardappelen schillen en fijnraspen. Direct door ei-kaasmengsel mengen. In koekepan olie verhitten. Aardappel-kaasmengsel over panbodem verdelen en beetje aandrukken. Met deksel op pan omelet in circa 15 minuten op zacht vuur goudbruin en gaar bakken. Halverwege keren. Aardappel-kaasomelet op een schaal laten glijden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2353 KiloJoules 560 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 38 gram 22 gram 6 gram |