culinaire
zaken
.nl
Kalfsvlees op Italiaanse wijze
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
3
225
175
100
25
15
2
2
1
1
-
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
melk ingrediënt info
Kalfsfricandeau ingrediënt info
ham (rauw)
champignon ingrediënt info
meel (volkoren-)
margarine (dieet-)
augurk ingrediënt info
paprika ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
zout
peper (cayenne-) ingrediënt info
Berei-
ding
Verwarm de margarine en de olie in een braadpan, fruit hierin de ui, 3 minuten. Voeg het vlees, de ham en de champignons toe, fruit dit 4 minuten mee onder voortdurend omscheppen. Strooi het meel erover en roer dit erdoor. Voeg al roerend de melk toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus binden. Breng hem op smaak en laat hem nog 4-5 minuten zachtjes doorkoken. Kook de tagliatelle in een ruime pan in veel water met wat zout. Verse tagliatelle 4 minuten, gedroogde 7 minuten. Laat ze uitlekken en schep ze in een schaal. Doe de augurken bij de vleessaus en schenk deze over de tagliatelle. Versier met reepjes paprika uit een potje.
Voedings-
waarde
Energie2536 KiloJoules
604 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
83 gram
36 gram
6 gram