culinaire
zaken
.nl
Kabeljauwschotel met kokos
(Kabeljauw met een tropisch zoete smaak)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
200
3
2
2
1
1
1
1
1
gram
deciliter
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
teentje
stuks
theelepel
kabeljauw (filet)
melk (kokos-) ingrediënt info
rijst ingrediënt info
olie ingrediënt info
sap (limoen-)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
koriander (poeder)
knoflook ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
peper (cayenne-) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de visfilets in 4 stukken, besprenkel ze met het sap (evt. citroen) en bestrooi ze met peper en zout. Pel ui en knoflook en snipper ze. Maak de paprika schoon en snij hem klein. Pel de tomaten en snij ze in stukjes. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de stukken vis, uitgelekte tomaten, paprika en koriander toe en laat alles smoren. Laat de visfilets in 10 minuten gaar worden en neem ze uit de pan. Voeg de rijst en kokosmelk toe. Kook de rijst in 25 minuten gaar. Warm de laatste minuten de vis mee. Maak de rijst op smaak met cayennepeper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1671 KiloJoules
398 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
46 gram
26 gram
4 gram