culinaire
zaken
.nl
Hete macaroni
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
700
500
400
5
5
4
4
3
-
-
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
theelepel
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
pasta (macaroni) ingrediënt info
gehakt (varkens-)
tomaat (blik) ingrediënt info
olie ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Verwarm de olie in een koekepan en fruit hierin de gesnipperde uitjes. Voeg daar de geperste knoflook aan toe. Bak dan het gehakt gaar. Kook intussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan het gehaktmengsel de tomaten en puree toe. Doe dan de sambal in de pan en voeg zout en peper naar smaak toe.
Voedings-
waarde
Energie5205 KiloJoules
1239 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
143 gram
46 gram
8 gram