culinaire
zaken
.nl
Gado gado
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
100
100
3
1
1
1
0.25
0.25
-
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
stuks
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
saus (pinda-)
tauge ingrediënt info
champignon ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
komkommer
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
kool (Chinees)
kool (bloem-)ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Was de groenten goed en laat ze uitlekken. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Kook eerst de bloemkool enige minuten. Haal de roosjes met een schuimspaan uit de pan en hou ze warm op een schaal die weer warm wordt gehouden boven de damp van kokend water. Doe dan de champignons in het water en kook die 2 minuten, evenals de kool terwijl de tauge maar 1 minuut hoeft te koken. Leg de groenten na de kooktijd bij de roosjes bloemkool op de schaal. Schil de komkommer, snij die in plakjes (niet schaven) en leg die op de groenten. Garneer de schotel met partjes hardgekookt ei. Maak de pindasaus (uit een zakje of potje) warm zoals dat staat aangegeven en geef de saus apart bij de gado gado. Lekker met zilvervliesrijst.
Voedings-
waarde
Energie4944 KiloJoules
1177 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
57 gram
54 gram
18 gram