culinaire
zaken
.nl
Ajam smoor
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
1
3
20
4
4
1
1
-
-
-
deciliter
deciliter
centiliter
gram
stuks
stuks
stuks
teentje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
bouillon
ketjap (manis)
olie ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
kruidnagel ingrediënt info
kipfilet
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
Snipper de ui, de gember en de knoflook fijn en fruit dit aan in wat olie. Voeg hieraan de gesneden kippenborst toe en braad het even op. Blus dit nu af met de ketjap en de bouillon voeg hieraan de overige kruiden toe en stoof de kip verder gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie896 KiloJoules
213 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
38 gram
1 gram