culinaire
zaken
.nl
Marinade Ikan Mosterd
(Vis-marinade)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
4
4
2
1
1
-
-
deciliter
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
teentje
naar smaak
naar smaak
sap (sinaasappel-)
olie (olijf-) ingrediënt info
mosterd (Frans)
ui ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De grote uien worden fijngesneden. De rode of groene lombok wordt fijngesneden.

Klop deze marinade goed glad en gebruik hem voor het marineren van moten kabeljauw, schelvis, makreel, poon, bot of schol. Laat de marinade minstens 2 uur intrekken. Rooster of grill de vis omwikkeld met aluminium roosteren op de barbecue.
Voedings-
waarde
Energie675 KiloJoules
161 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
2 gram
1 gram