culinaire
zaken
.nl
Kerrie benggala eieren
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
8
4
4
3
2
2
1
1
1
1
1
1
0.50
-
stuks
theelepel
centimeter
stuks
teentje
stuks
eetlepel
stuks
stuks
blok
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
ei (kip)ingrediënt info
ketoembar
sereh
kruidnagel ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
peper (Spaans) ingrediënt info
gember (geconfijt) ingrediënt info
santen (blok) ingrediënt info
kurkuma (poeder)
mosterd
laos (poeder)
komijn
zout
Voor-
berei-
ding
Kook de eieren hard
Berei-
ding
Het blok santen moet worden vermengd met 0.5 liter water. Bak de kruiden met 1 ui in de olie bruin. Bak de eieren hierin aan. Meng de mosterd met 1 kopje van de hoeveelheid santen. Doe dit mengsel met de sereh, de andere ui, kruidnagelen en het zout bij de eiermengsel. Laat dit koken en voeg dan op laag vuur de rest van de santen toe, terwijl u blijft roeren. Wanneer de saus dik geworden is, is het gerecht klaar.
Voedings-
waarde
Energie1172 KiloJoules
279 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
19 gram
2 gram