culinaire zaken .nl |
Pangsit Goreng 1 | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | China | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 35 1 - - |
gram gram stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
varkensvlees scampi wantonvel saus (inktvis-) peper zout | ||
Berei- ding |
Maak gehakt van het varkensvlees en de scampi. Breng deze op smaak met peper, zout en de inktvissaus. Neem nu een wantonvel (loempiavel) en leg deze met een punt naar beneden voor u. Doe hier wat gehakt in en vouw het vel dicht van de onderste punt naar de bovenste punt. U heeft nu een kleine driehoek. Breng nu de linkerpunt van de driehoek naar de onderkant van de rechterpunt en plak de beide punten samen d.m.v. wat gehakt. Bak de pangsit krokant in ruim olie en serveer deze met Gember Chilisaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 417 KiloJoules 99 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 10 gram 0 gram |