culinaire zaken .nl |
Pindakoekjes | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 200 3 - |
gram gram stuks naar smaak |
pinda (ongezouten) suiker (poeder-) eiwit zout | ||
Berei- ding |
De pinda's worden gemalen. De eiwitten met een gedeelte van de poedersuiker stijfkloppen. De rest van de poedersuiker, zout en gemalen pinda's toevoegen en alles goed door elkaar mengen. Van dit mengsel op een bakblik bergjes maken en in een heel matige oven lichtbruin bakken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 4061 KiloJoules 967 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 71 gram 38 gram 10 gram |