culinaire
zaken
.nl
Venkel met makreel
(Fenouil & marquereau)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
2
-
-
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
makreel (gestoomd)
venkel (knol)
sap (citroen-)
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Blancheer (=kook ten dele gaar) lintjes venkelknol (of knolselderij) en laat ze uitlekken en droogdampen; bestrooi ze met wat peper, zout en citroensap. Leg er filets van gestoomde makreel of sprot op en versier met door u uitverkoren kruid. N.B. Wenst u zich geen vis, speel dan met lintjes van ham, ossetong of casselerrib.
Voedings-
waarde
Energie1408 KiloJoules
335 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
19 gram
0 gram