culinaire
zaken
.nl
Kippenpoten (geroosterd)
(Kaki Ajam Pangang)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
12
12
8
2
2
1
1
-
-
stuks
theelepel
theelepel
eetlepel
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
kippenbout
ui (poeder) ingrediënt info
sap (citroen-)
ketjap (manis)
sambal oelek
knoflook (poeder) ingrediënt info
ketjap (asin)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Vermeng de ketjap en voeg het citroensap, uien- en knoflookpoeder en sambal toe. Doe er wat zout en peper bij. Roer alles goed om en smeer de kippenpoten daarmee in. Laat ze een uurtje staan. Rooster ze dan op de barbecue goudbruin gaar.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram