culinaire zaken .nl |
Kippenpoten (geroosterd) (Kaki Ajam Pangang) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Barbecue | Kip/kalkoen | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
12 12 8 2 2 1 1 - - |
stuks theelepel theelepel eetlepel theelepel theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
kippenbout ui (poeder) sap (citroen-) ketjap (manis) sambal oelek knoflook (poeder) ketjap (asin) zout peper | ||
Berei- ding |
Vermeng de ketjap en voeg het citroensap, uien- en knoflookpoeder en sambal toe. Doe er wat zout en peper bij. Roer alles goed om en smeer de kippenpoten daarmee in. Laat ze een uurtje staan. Rooster ze dan op de barbecue goudbruin gaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |