culinaire zaken .nl |
Babi Pangang III (Geroosterd varkensvlees voor 1 persoon) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Barbecue | Grill/grillplaat | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
80 12 1 - - |
gram gram eetlepel naar smaak naar smaak |
varkensvlees (mager) boter (bak-) ketjap (manis) zout peper | ||
Berei- ding |
Varkenslapjes inwrijven met zout, peper en ketjap en circa 30 minuten laten intrekken. Daarna roosteren boven een houtskoolvuurtje. De lapjes regelmatig besprenkelen met een mengsel van boter en ketjap. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 473 KiloJoules 113 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 1 gram 0 gram |