culinaire
zaken
.nl
Pittige kippenbouten
(Barbecue-vleesgerecht)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
5
2
1
1
1
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
kippenbout
honing
olie ingrediënt info
mosterd (grof)
sap (sinaasappel-)
kruidenmix (Cajun)
Voor-
berei-
ding
Roer voor de marinade olie, honing, mosterd, sinaasappelsap en cajunkruiden door elkaar. Giet de marinade over de kippenbouten en laat dit 1 uur staan.
Berei-
ding
Laat de bouten goed uitlekken op keukenpapier en rooster ze 5 minuten op de barbecue. Keer ze zo nu en dan en bedruip ze met de marinade.
Voedings-
waarde
Energie2436 KiloJoules
580 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
25 gram
55 gram
1 gram