culinaire zaken .nl |
Haaskarbonade in jus met grove mosterd | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Makkelijk | Vlees | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2.50 10 1 - - |
stuks deciliter gram zakje naar smaak naar smaak |
varkenskarbonade (haas-) water boter (room-) jus (mosterd,zakje) zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Laat de boter bruin worden in een koekepan. Bestrooi de karbonaadjes met zout en peper en leg ze in de pan. Bak de karbonaadjes snel aan beide kanten bruin. Draai het vuur lager en laat ze 10 minuten zachtjes bakken (af en toe keren). Neem het vlees uit de pan en blus het braadvocht af met het water. Voeg de inhoud van een zakje Maggi jus met grove mosterd erbij en breng het al roerende aan de kook. Leg de karbonaadjes er nog even in. Serveer ze op voorverwarmde borden en schenk de jus er overheen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 993 KiloJoules 236 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 33 gram 0 gram |