culinaire
zaken
.nl
Kalkoenschnitzels met rauwe ham
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
50
4
4
1
centiliter
gram
stuks
stuks
theelepel
wijn (wit)
boter (room-)
ham (Ardenner-,rauw,plak)
kalkoenschnitzel
kruiden (gevogelte-)
Berei-
ding
Kalkoenschnitzels met de kruiden inwrijven. In koekepan boter of margarine verhitten en hierin de schnitzels aan iedere kant 2 minuten bakken. De schnitzels op bord, of beter nog een stukje keukenpapier laten afkoelen. Water of wijn bij de bakboter voegen, 2 minuten laten koken en in de ovenschaal schenken. Om iedere schnitzel een plakje ham en de schnitzels in de schaal leggen. Oven voorverwarmen op 200 graden of gasstand 4. De schnitzels in ongeveer 10 minuten warm laten worden.
Voedings-
waarde
Energie3116 KiloJoules
742 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
59 gram
0 gram