culinaire zaken .nl |
Kalkoenschnitzels met rauwe ham | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Oven | Snel | Kip/kalkoen | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 50 4 4 1 |
centiliter gram stuks stuks theelepel |
wijn (wit) boter (room-) ham (Ardenner-,rauw,plak) kalkoenschnitzel kruiden (gevogelte-) | ||
Berei- ding |
Kalkoenschnitzels met de kruiden inwrijven. In koekepan boter of margarine verhitten en hierin de schnitzels aan iedere kant 2 minuten bakken. De schnitzels op bord, of beter nog een stukje keukenpapier laten afkoelen. Water of wijn bij de bakboter voegen, 2 minuten laten koken en in de ovenschaal schenken. Om iedere schnitzel een plakje ham en de schnitzels in de schaal leggen. Oven voorverwarmen op 200 graden of gasstand 4. De schnitzels in ongeveer 10 minuten warm laten worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3116 KiloJoules 742 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 59 gram 0 gram |