culinaire
zaken
.nl
Ajam Pedis
(Hete kip)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
50
8
5
3
2
1
-
gram
gram
stuks
teentje
eetlepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
kip
boter (room-)
peper (Spaans,groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
asem (water) ingrediënt info
trassi
zout
Berei-
ding
De kip wordt met zout ingewreven, daarna gegrilld. De kruiden fijnstampen en aanlengen met het asem-water of citroensap. Smelt de boter. Met de gesmolten boter en het asem-mengsel wordt de kip, gedurende het grillen, aanhoudend besprenkeld tot ze gaar is en er mooi bruin uitziet.
Voedings-
waarde
Energie1543 KiloJoules
367 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
38 gram
0 gram