culinaire
zaken
.nl
Ajam Ketjap
(Kip in ketjapsaus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
3
2
1
1
-
-
-
gram
deciliter
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kip
bouillon
ketjap (manis)
ui ingrediënt info
beschuit
sap (citroen-)
zout
peper (wit) ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
De kip wordt in een weinig water en zout gekookt, daarna in stukken gesneden. De kruiden worden fijngestampt, bij de kip en de bouillon gedaan, met de ketjap en het citroensap. Laat dit alles koken tot het bijna droog wordt. Bindt de saus met twee lepels fijngestampte beschuit.
Voedings-
waarde
Energie1208 KiloJoules
288 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
39 gram
0 gram