culinaire zaken .nl |
Spaanse sandwich | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Spanje | |
Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
10 4 2 2 0.50 0.25 |
gram stuks eetlepel sneetje blik krop |
boter (bak-) olijf sandwichspread brood (wit) tonijn sla | ||
Berei- ding |
1. Laat de tonijn uitlekken, verdeel de vis in stukjes en schep de sandwichspread erdoor. 2. Snij de olijven in plakjes. 3. Was de slablaadjes (2 stuks) en dep ze droog. 4. Besmeer het brood met boter. 5. Leg op de eerste snee brood een slablad, verdeel hierover het tonijnmengsel en de olijven, dek het geheel af met een slablad en de tweede snee brood. 6. Snij de sandwich doormidden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1231 KiloJoules 293 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 39 gram 7 gram 3 gram |