culinaire zaken .nl |
Daging babi spesial (Borrelhapjes van varkensvlees) | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 7.50 1 1 - - |
gram centiliter eetlepel teentje naar smaak naar smaak |
varkenshamlap water ketjap (manis) knoflook zout peper | ||
Berei- ding |
De knoflook wordt fijngehakt. Vlees in reepjes snijden en mengen met de ingredienten. 1 Nacht in de koelkast laten staan. Beslag maken van bloem, zout, peper en 1 geklutst ei. Water toevoegen tot het beslag de dikte heeft om pannekoeken te bakken. Vlees erin wentelen en bruin bakken in de frituurpan. Gebruik een pittig sausje zoals de pangsitsaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 677 KiloJoules 161 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 26 gram 0 gram |