culinaire zaken .nl |
Pizza (italiaanse, pan) | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 50 20 10 4 4 2 0.50 |
gram gram gram mililiter stuks stuks sneetje theelepel |
ham kaas boter (room-) saus (tomaten-) olijf (gevuld) ansjovis (filet) brood (wit) kruiden (keuken-,italiaan | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Snij de olijven in plakjes. Besmeer het brood met tomatensaus (2 el) en strooi er de kruiden over. Beleg de boterhammen met de plakjes rauwe ham, de plakjes olijf en de ansjovisfilets. Strooi de geraspte kaas erover. Smelt de boter in een koekepan, leg het brood erin en bak de panpizza, op een laag vuur met het deksel op de pan, in ongeveer 3 minuten tot de kaas is gesmolten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1356 KiloJoules 323 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 20 gram 17 gram 1 gram |