culinaire
zaken
.nl
Tomaten-venkelsoep
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
7.50
400
40
1
1
1
1
1
-
-
deciliter
gram
gram
stuks
theelepel
eetlepel
stuks
knol
naar smaak
naar smaak
water
tomaat (blik) ingrediënt info
kaas (oud)
stokbrood
taco
siroop (gember)
bouillon (kruiden-,tablet
venkel (knol)
zout
peper (wit) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
4 Sneetjes stokbrood royaal met de kaas bestrooien. Onder de grill of in de oven (250, graden Celcius) de kaas laten smelten. Pureer de venkel in een mengbeker maar houd wat mooi groen achter. Gebruik de impulstoets. Voeg de tomaten, de kruiden, gembersiroop en bouillonpoeder toe. Verwarm dit met water. Breng op smaak met zout en peper. Schenk in soepkommen en leg het brood erop. Garneer met wat venkelgroen.
Voedings-
waarde
Energie1054 KiloJoules
251 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
34 gram
9 gram
2 gram