| culinaire zaken .nl |
Foe Yong Hay Saus II (Pittige zoete saus voor foe yong hay) | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 80 2 1 1 1 1 0.50 0.50 0.50 - - |
gram eetlepel theelepel eetlepel theelepel stuks theelepel theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
doperwt (blik) ketchup (tomaten-) sambal oelek ketjap (manis) maizena puree (tomaten-) ![]() sap (citroen-) djahe suiker peper ![]() zout | ||
| Berei- ding |
We gebruiken 1 blikje doperwten. Op een zacht vuurtje alles binden met maizena tot een mooie gladde, niet te dikke saus. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 134 KiloJoules 32 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 1 gram 1 gram |