culinaire zaken .nl |
Gember-kerriesaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.20 1 1 1 - - |
deciliter theelepel eetlepel theelepel naar smaak naar smaak |
mayonaise kerrie (poeder) siroop (gember) sherry zout peper | ||
Berei- ding |
Vermeng de mayonaise met de kerrie, gembersiroop, zout en peper. Eventueel verdunnen met wat sherry. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1484 KiloJoules 353 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 0 gram |