culinaire zaken .nl |
Gember Chilisaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:07 Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 1 20 10 5 1 1 0.50 |
deciliter deciliter gram eetlepel theelepel eetlepel eetlepel stuks |
saus (chili-) water gember (wortel,vers) ketchup (tomaten-) mosterd meel (tapioca-) suiker citroen | ||
Berei- ding |
Vermeng de tomatenketchup met de chilisaus en het water, verwarm dit. Voeg de suiker, de sap van de 0.5 citroen, de mosterd en een stuk gember hier aan toe, warm dit door. Bind de saus nu iets af met tapioca. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 447 KiloJoules 106 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 18 gram 2 gram 3 gram |