culinaire zaken .nl |
Spies voor de barbecue - ananasspies als nagerecht | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Barbecue | Makkelijk | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
8 1 1 1 1 |
stuks eetlepel eetlepel eetlepel deciliter |
ananas (schijven) honing rum rasp (sinaasappel-) room (slag-) | ||
Voor- berei- ding |
Snij een verse ananas in plakken of laat plakken uit blik uitlekken. | |||
Berei- ding |
Meng honing, rum en sinaasappelrasp door elkaar en besmeer de plakken ananas hiermee in. Steek de plakken aan een prikker en rooster ze 15 minuten. Lekker met slagroom (eventueel uit een spuitbus). | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 510 KiloJoules 121 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 1 gram 0 gram |