culinaire zaken .nl |
Rode vruchtensaus | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 100 |
gram gram gram |
framboos aardbei kers | ||
Berei- ding |
Het fruit, op wat mooie exemplaren na, pureren in de foodprocessor of met de mixer en de puree op smaak maken met eventueel wat suiker. Heerlijk op ijs, vanillepudding of door kwark. Garneren met het hele fruit. U kunt de saus ook warm serveren: hiervoor de saus verwarmen in een pannetjes. Vindt u de saus wat te dun dan kunt u deze binden met wat aangemaakt aardappelmeel. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 111 KiloJoules 26 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 1 gram 3 gram |