culinaire
zaken
.nl
Cappuccinomousse
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
1
4
2
2
1
deciliter
deciliter
stuks
zakje
eetlepel
stuks
room (slag-)
vla (vanille-)
chocolade (boon)
cappuccino (instant)
likeur (sinaasappel-)
sinaasappel ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Doe de cappuccino-poeder in een kom. Voeg de likeur en 2 eetepels slagroom toe. Klop met een garde tot de peoder is opgelost. Klop de vla erdoor. Klop in een andere kom de rest van de slagroom stijf. Schep de slagroom luchtig door het cappuccinomengsel. Bewaar de mousse tot gebruik in de koekast.
Berei-
ding
Verdeel de cappuccinomousse over twee hoge coupes.Garneer met de koffieboontjes en eventueel een plakje sinaasappel aan de rand van het glas.
Voedings-
waarde
Energie3638 KiloJoules
866 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
6 gram
2 gram