culinaire zaken .nl |
Tjao (Fris zomer drankje) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 01:00 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 2 1 1 1 |
deciliter eetlepel zakje eetlepel eetlepel |
water stroop (vanille-) agar agar suiker pit (selassie-) | ||
Berei- ding |
De agar agar met een beetje suiker koken, laten stollen en in kleine stukjes hakken en met wat selassiepitjes in een glas doen. Daarbij een wijnglaasje vanillestroop, met water aanlengen en dit met een lepeltje roeren. Koud serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 46 KiloJoules 11 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 0 gram 0 gram |