culinaire
zaken
.nl
Kwee Broeder Djagoeng
(Maiskoek)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
25
10
10
3
3
gram
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
boter (bak-)
djagoeng
ei (kip)ingrediënt info
suiker
meel (paneer-)
Berei-
ding
De geraspte djagoengs zet men in een zeef tot het water er uit is gelekt. Doe de uitgelekte djagoeng in een schaal en roer er een paar lepels gesmolten boter, een paar lepels suiker (naar smaak) door. Langzamerhand roert men er de geklopte eieren door. Neem nu een bakblik met opstaande rand, wrijf dit goed in met boter en bestrooi het met paneermeel, waarna men het deeg in de vorm doet. Hierop nog wat paneermeel strooien en in 30 tot 45 minuten in de oven lichtbruin laten bakken.
Voedings-
waarde
Energie1214 KiloJoules
289 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
15 gram
18 gram
0 gram