culinaire
zaken
.nl
Zomerfruitsalade met ijscreme
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
200
200
200
4
3
2
2
deciliter
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
ijs (room-)
aardbei ingrediënt info
pruim
framboos
bitterkoekje
suiker (basterd-,wit)ingrediënt info
perzik
Cointreau
Berei-
ding
In zeef frambozen voorzichtig afspoelen en laten uitlekken. Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. Pruimen wassen, halveren en pitten verwijderen. Perziken wassen. Pitten verwijderen en in schijfjes snidjen. In kom vruchten doen. Suiker er voorzichtig doorscheppen. Over 4 schaaltjes verdelen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
In kom ijs met contreau zachtroeren. Over vruchten verdelen. Garneren met bitterkoekjes. Direkt opdienen.
Voedings-
waarde
Energie1344 KiloJoules
320 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
54 gram
5 gram
7 gram