culinaire zaken .nl |
Pisang bakar (banaan met kokosijs en pisang ambon) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Ovenschotel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 4 4 2 |
gram stuks eetlepel eetlepel |
ijs (kokos-) banaan saus (chocolade-) Pisang Ambon | ||
Berei- ding |
Snij de banaan over de lengte in en doe deze in de oven. De banaan wordt in de oven op circa 180 graden gaar en de huid wordt zwart. Maak nu een bord op met 2 bolletjes kokosijs de gare banaan en hierover heen strooien we de chocoladesaus en een scheut pisang ambon. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1203 KiloJoules 286 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 51 gram 4 gram 4 gram |