culinaire zaken .nl |
Perziken in rode wijn (Melocoton asado en vino tinto) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Spanje | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 02:20 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3.50 35 4 |
deciliter gram stuks |
wijn (rood) suiker perzik | ||
Berei- ding |
Doe de wijn in een magnetronschaal en roer er de suiker door. Zet de schaal 15 minuten in de magnetron op 100% (650 watt), waarbij u het mengsel een keer omroert. Schik de perziken naast elkaar in de siroop, dek de schaal af en zet hem 5 minuten in de magnetron op 100%. Laat de perziken in de siroop eerst even afkoelen en zet ze vervolgens in de koelkast. Dien de perziken op met wat siroop. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 651 KiloJoules 155 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 24 gram 1 gram 3 gram |