culinaire
zaken
.nl
Kwark met perzik en geroosterde amandelen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
50
3
2
gram
gram
eetlepel
stuks
kwark
amandel (schaafsel) ingrediënt info
suiker
perzik
Berei-
ding
De kwark loskloppen en zoeten naar behoefte. Verdeel de kwark over 4 schaaltjes en zet deze even in de ijskast om goed koud te worden. Rooster de amandelsnippers voorzichtig in een anti aanbakpan zonder vet of in een licht ingevette gewone koekepan. Schep ze geregeld om tot ze lichtbruin en knapperig zijn en doe ze in een kommetje om af te koelen. Leg op de kwark in elk bakje een halve perzik of perzik uit blik en strooi over elke perzik wat amandelsnippers.
Voedings-
waarde
Energie781 KiloJoules
186 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
23 gram
7 gram
3 gram