| culinaire zaken .nl |
Glace peren | |||
| Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:50 | |
| Indelingen | Goedkoop | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 5 4 3 - |
centiliter stuks eetlepel naar smaak |
port (rood) peer (stoof-) ![]() suiker kaneel (poeder) | ||
| Berei- ding |
Schil de stoofperen. Kook deze 45 tot 60 minuten op half water tot ze gaar zijn. Niet afgieten. Port en suiker aan de stoofperen toevoegen. Serveren met kaneel. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 401 KiloJoules 95 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 21 gram 0 gram 2 gram |