culinaire zaken .nl |
Gekookte appelen | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:11 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
6 6 6 2 1 |
centiliter theelepel stuks eetlepel zakje |
wijn (wit) sap (citroen-) appel suiker suiker (vanille-) | ||
Berei- ding |
Schil de appelen en ontpit ze, deel elke appel in acht stukken, bestrooi de delen met de suiker en de vloeistof. Vervolgens in een glazen schaal met deksel in 10.5 minuut garen op 850 Watt. Hierna goed roeren en laten afkoelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 621 KiloJoules 148 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 34 gram 0 gram 5 gram |