culinaire zaken .nl |
Fruitsalade (Carciofi ripieni) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:28 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 2 1 0.50 0.25 0.25 0.25 |
gram eetlepel stuks stuks bakje stuks stuks |
framboos likeur (frambozen-) nectarine appel bes (zwart) banaan mango | ||
Berei- ding |
Maak het fruit schoon en snij in stukjes/plakjes. Meng voorzichtig en verdeel over bordjes. Schenk er wat frambozenlikeur over. (Mag er wat slagroom bij?) | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 452 KiloJoules 108 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 26 gram 1 gram 5 gram |