culinaire zaken .nl |
Citroenmousse | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 4 2 2 2 |
deciliter eetlepel stuks eetlepel stuks |
room (slag-) schil (sinaasappel-,gecon rasp (citroen-) suiker citroen | ||
Berei- ding |
Pers de citroenen uit en rasp de schil. Klop de slagroom met de suiker vast. Voeg hierna het citroensap en de geraspte citroenschillen toe. Klop dit mee. Garneer het geheel met gekonfituurde sinaasappelschillen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 908 KiloJoules 216 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 2 gram 1 gram |