culinaire zaken .nl |
Maaltijdsoep van vis (Iedere magere vissoort is geschikt) | |||
Soort gerecht | Maaltijdsoep | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Goedkoop | Maaltijdsoep | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 300 300 3 1 - - |
deciliter gram gram eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
bouillon (kippen-) kabeljauw (filet) groentemix kruiden (tuin-) paprika (rood) zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
De kleingesneden groente in de ontvette bouillon bijna gaar koken. Vervolgens de in stukken gesneden vis en paprika toevoegen en het geheel 5 minuten laten trekken. De soep op smaak afmaken met tuinkruiden, zout en peper. Serveren met: stokbrood. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 697 KiloJoules 166 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 27 gram 2 gram |