culinaire
zaken
.nl
Maaltijdsoep van vis
(Iedere magere vissoort is geschikt)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
300
300
3
1
-
-
deciliter
gram
gram
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
kabeljauw (filet)
groentemix
kruiden (tuin-)
paprika (rood) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
De kleingesneden groente in de ontvette bouillon bijna gaar koken. Vervolgens de in stukken gesneden vis en paprika toevoegen en het geheel 5 minuten laten trekken. De soep op smaak afmaken met tuinkruiden, zout en peper. Serveren met: stokbrood.
Voedings-
waarde
Energie697 KiloJoules
166 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
27 gram
2 gram