culinaire
zaken
.nl
kalkoenhamburgers
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
40
2
1.50
1
1
-
-
gram
gram
sneetje
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
gehakt (kalkoen-)
boter (bak-)
brood (wit)
koriander (gedroogd)
ei (kip)ingrediënt info
yoghurt
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Snijd het brood in blokjes, soe ze in een kom en giet er wat water op.
Doe het gehakt en een andere kom en meng er het uitgeknepen brood, de yoghurt, het ei, de koriander en wat zout en peper door.
Maak vier afgeplatte ballen van het gehakt en zet deze tot ze worden gebakken in de koelkast.
Berei-
ding
Verhit de braadboter in de koekepan en bak de kalkoenburgers aan beide kanten op niet te hoog vuur in circa 10 minuten bruin en gaar.

Leg ze tussen opengesneden en geroosterde sesambolletjes en garneer met sla, tomaat en komkommer.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram