culinaire zaken .nl |
Tosti's met ananas en gorgonzola | |||
Soort gerecht | Lunchgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 50 2 15 |
sneetje gram stuks gram |
brood (casino) kaas (Gorgonzola) ananas (schijven) boter (bak-) | ||
Berei- ding |
Sneetjes brood besmeren met gorgonzola. 2 sneetjes beleggen met een plak ananas. Andere boterham erop leggen. De dubbele boterhammen aan de buitenkant licht met boter besmeren. In tosti-ijzer of koekepan met deksel de boterhammen aan beide zijden goudbruin bakken. Direct serveren | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1428 KiloJoules 340 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 37 gram 11 gram 0 gram |