culinaire zaken .nl |
Croissantjes gevuld met ragout | |||
Soort gerecht | Lunchgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Makkelijk | Oven | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 150 8 4 1 |
gram gram stuks takje blik |
kaas (room-,kruiden) casselerib croissant peterselie (vers) ragout (champignon-) | ||
Berei- ding |
Verwarm de oven voor op 225 graden. Snij van de bovenkant van de croissantjes een dun kapje af. Hol ze uit en leg ze steeds twee aan twee met de ruggen tegen elkaar op een ingevette bakplaat. Snij de casselerrib in stukjes. Roer de casselerrib en de verse roomkaas met kruiden door de champignonragout en schep dit mengsel in de croissantjes. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de croissantjes met ragout in 15 minuten heet worden. Leg de croissantjes op 4 borden en knip de peterselie erboven fijn. Lekker met ijsbergsalade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1154 KiloJoules 275 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 41 gram 16 gram 2 gram |