culinaire zaken .nl |
shoarma-vleesschotel met rosti-kaaskorst | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:50 | |
Indelingen | Ovenschotel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 250 250 25 2 1 |
gram gram gram gram eetlepel zakje |
shoarmavlees kaas (lichtbelegen) boon (sperzie-,vers) margarine sesamzaad rosti | ||
Berei- ding |
Voorbereiden: In een braadpan boter verhitten. Shoarmavlees in 5 minuten rondom bruin bakken. Sperziebonen erdoor scheppen. Laten afkoelen. Korst van kaas snijden en kaas grof raspen. In een kom de rosti en de kaas door elkaar scheppen. Ovenschaal invetten en het mengsel van shoarmavlees en bonen erin scheppen. Rostikaasmengsel erover verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. In het midden van de oven shoarmavleesschotel met rosti-kaaskorst in 40 minuten goudbruin en gaar laten worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1690 KiloJoules 402 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 36 gram 0 gram |