culinaire
zaken
.nl
kerriegehakt met ananas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
432
200
10
5
1
1
-
-
gram
gram
gram
theelepel
stuks
bekertje
naar smaak
naar smaak
ananas (stukjes) ingrediënt info
gehakt (runder-)
margarine
kerrie (poeder)
ui ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ui pellen en fijnsnipperen. In pan boter verhitten. Ui met kerriepoeder 3 minuten zachtjes bakken. Gehakt toevoegen en in 5 minuten rul bakken. Boven kom ananasstukjes afgieten. Sap bewaren. Ananasstukjes door gehakt scheppen en 5 minuten meewarmen. 2 eetlepels ananassap en creme fraiche door gehakt roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met rijst of shoarmabroodje.
Voedings-
waarde
Energie2275 KiloJoules
542 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
45 gram
19 gram
4 gram