culinaire
zaken
.nl
Andijviesla met parmezaansekaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
150
1.50
20
8
4
gram
gram
deciliter
stuks
eetlepel
eetlepel
andijvie ingrediënt info
spekblokjes (mager)
dressing (sla-,olievrij)
ui (Amsterdams) ingrediënt info
kaas (parmezaans)
noot (cashew-,ongezouten)
Voor-
berei-
ding
TIP
U kunt ook het spekvet uit de pan door de dressing mengen.
Berei-
ding
Verwijder de lelijke buitenste bladeren van de andijvie.
Snij de andijvie in dunne reepjes, was ze en laat ze in een vergiet uitlekken.
Bak in een droge koekepan de spekblokjes uit tot ze knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Snij de uien in vieren.
Doe in een schaal de andijvie en schep de spekjes, de uien en de dressing erdoor.
Strooi de parmazaanse kaas erover en garneer met noten.
Voedings-
waarde
Energie2518 KiloJoules
600 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
36 gram
4 gram