culinaire
zaken
.nl
Smoor I
(Gekruid rundvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
100
100
2
1.50
1
1
-
-
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
rundvlees
aardappel ingrediënt info
boter (bak-)
kruidnagel ingrediënt info
ketjap (manis)
ui ingrediënt info
laurier (blad)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De boter smelten in een braadpan. Hierin de fijngesneden ui aanfruiten. Voeg hierbij het in blokjes gesneden vlees en aardappelen, nog 10 a 15 minuten aanfruiten en afblussen met bouillon of water. Kruiden toevoegen en 20 minuten zachtjes op een klein vuur laten stoven. Op smaak maken met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie1774 KiloJoules
422 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
13 gram
1 gram