culinaire
zaken
.nl
Rarawon
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
4
20
5
4
4
3
3
3
1
0.50
gram
deciliter
gram
stuks
stuks
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
stuks
runderentrecote
bouillon
gember (wortel,vers) ingrediënt info
ui (voorjaars-) ingrediënt info
salam (blad)
peper (groen) ingrediënt info
sereh (poeder)
kurkuma (poeder)
trassi
ui ingrediënt info
citroen
Berei-
ding
Kook de entrecote half gaar in de bouillon. Laat het afkoelen. Snij de entrecote in stukken. Maal verder alle ingredienten fijn en fruit dit aan in olie. Voeg om het gerecht te eindigen het vlees hier aan toe en bak dit verder gaar. Besprenkel het gerecht verder met de lente-ui.
Voedings-
waarde
Energie862 KiloJoules
205 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
36 gram
1 gram