culinaire zaken .nl |
Rarawon | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 4 20 5 4 4 3 3 3 1 0.50 |
gram deciliter gram stuks stuks stuks theelepel theelepel theelepel stuks stuks |
runderentrecote bouillon gember (wortel,vers) ui (voorjaars-) salam (blad) peper (groen) sereh (poeder) kurkuma (poeder) trassi ui citroen | ||
Berei- ding |
Kook de entrecote half gaar in de bouillon. Laat het afkoelen. Snij de entrecote in stukken. Maal verder alle ingredienten fijn en fruit dit aan in olie. Voeg om het gerecht te eindigen het vlees hier aan toe en bak dit verder gaar. Besprenkel het gerecht verder met de lente-ui. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 862 KiloJoules 205 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 36 gram 1 gram |